De Keeperstalentendag van 2023 was een enorm succes!

Met trots kijken we terug op de buitengewoon succesvolle Keeperstalentendag van 3 mei bij Keepersuniversity! Het was een dag vol opwinding en enthousiasme, waarbij we zowel vertrouwde gezichten als nieuwe talenten mochten verwelkomen. Het verheugt ons enorm dat zovelen van jullie de weg naar ons evenement hebben gevonden.

De sfeer was ongeëvenaard en de inzet van iedereen maakte deze dag werkelijk speciaal. We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Sam Karssies en Jeffrey de Lange, die niet alleen aanwezig waren, maar ook de tijd en moeite hebben genomen om met alle aanwezigen op de foto te gaan. Jullie bijdrage heeft de dag nog memorabeler gemaakt en is een inspiratiebron voor alle aspirant-keepers.

Het was een waar genoegen om getuige te zijn van jullie enthousiasme en vastberadenheid op het veld. Bij Keepersuniversity streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin talenten kunnen bloeien en hun passie voor het keepen kunnen cultiveren. De Keeperstalentendag is slechts een van de manieren waarop we deze visie realiseren.

Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die heeft deelgenomen en heeft bijgedragen aan het succes van deze dag. Laten we samen blijven werken aan het verwezenlijken van dromen en het najagen van excellente prestaties. We kijken ernaar uit om de reis met jullie voort te zetten en hopen jullie opnieuw te verwelkomen bij toekomstige evenementen van Keepersuniversity.

Met sportieve groet,
Michel Veurink

PS: Voor degenen die graag nog eens terug willen kijken naar de geweldige momenten van de Keeperstalentendag, kunnen jullie de foto’s bekijken via de volgende link: https://photos.google.com/share/AF1QipNvSZ89Bgyd9PUPUthIHLY3W5HBqiU7ampHAktpR0sWWjofhCYn6XDCcfp1_t7RNQ?pli=1&key=dzhaM3dZRk5lV3otSGhHaUdsLWZJdWI5eUg5QXJ3. We hopen dat deze beelden jullie een blijvende herinnering zullen bieden aan deze fantastische dag.