Keepers Helpen Keepersdag 2023

Wat een bijzondere en prachtige dag hebben wij beleefd, ondanks het slechte weer. Maar dat weerhield geen enkele keeper om samen te komen voor Rene Remie en een geweldige dag neer te zetten! Met trots kunnen we zeggen dat KeepersUniversity, familie en vrienden van René, René zelf, HSC’21, (onze gastheer) S.V. Bon Boys, Lars Unnerstall, Jeffrey de Lange, Sam Karssies, Brian van Loo, Timo Jansink, Inge Tijink, Tess Doeschot, Kevin Swarthoff, Yannick Gerritsen, Ruben Hazewinkel en Xander Mulder hebben samengewerkt om een onvergetelijke dag te creëren.

En het mooiste van alles is dat we een fantastisch bedrag hebben opgehaald voor René Remie. Dit toont de kracht van onze gemeenschap en het vermogen om samen te komen voor een geweldig doel.

Namens KeepersUniversity willen we iedereen bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze speciale dag. Jullie hebben het verschil gemaakt en laten zien wat voor geweldige dingen we kunnen bereiken als we samenwerken. Op naar nog veel meer mooie momenten in de toekomst!

Klik hier om de foto’s te bekijken: https://photos.app.goo.gl/f65paZk8fyvYtAJfA